Cowa Carservice

MG & Rover specialist

Het begin...

In 2015 kwamen Pieter-Jan Waale en Ronald Heuvelmans via de MG Club met elkaar in contact. Zo ontstond het idee om de liefde voor de MG F om te zetten in een officieel bedrijf.


Omdat het na het faillissement van het dealer netwerk van MG-Rover erg lastig bleek om onderdelen te krijgen voor de MG en er geen werkplaatsen waren met voldoende kennis van de auto's, kwam er niet snel daarna ook een kleine werkplaats bij, alwaar de nieuw verworven onderdelen meteen voor de eerste klanten gemonteerd konden worden...

Een bloeiend bedrijf...

Door het succes en de stijgende online verkopen van het kersverse bedrijf, kwam mede MG-liefhebber Etienne Zoetbrood het team al snel daarna versterken met zijn kennis en ervaring van het merk.


3 man sterk is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een oppervlakte van 650m2, meer dan 1000 klanten wereldwijd en is Cowa een begrip in de Euregio voor onderhoud en reparatie van de MG F en MG TF en de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte onderdelen. 

De toekomst...

Met het wegvallen van het dealernetwerk, hopen we op deze manier samen veel van de MG's (inmiddels ook MG ZR, ZS en ZT) voor de komende jaren op de weg te houden, zodat we er samen van kunnen genieten. Dus kom graag een keer langs voor een rondleiding of een kopje koffie! Tot snel!

- Team Cowa -

Ons Team

"Meesters in het maken van koffie en tevreden klanten"

Pieter-Jan Waale

Inkoop en Advertenties

Tel. +31 6 41821049

Ronald Heuvelmans

Werkplaats

Tel. +31 6 25005069

Etienne Zoetbrood

Onderdelen en Verzendingen

Tel. +31 6 45442596